Alarmsystemen

De laatste jaren is het aantal inbraken aanzienlijk gestegen. Maar niet bij klanten van Buur Beveiliging. Een goed beveiligingssysteem schrikt af en voorkomt veelal erger. Doordat Buur altijd maatwerk levert, is de kwaliteit hoog. Een minimum aan valse meldingen, maar wel alarm als het nodig is.

INDIVIDUEEL ADVIES

Buur Beveiliging installeert niet zomaar een alarmsysteem. Buur Beveiliging brengt eerst uw situatie in kaart. Gaat het om een woonhuis of een bedrijfspand? Wilt u mensen, spullen of informatie beveiligen? Waar zitten de zwakke plekken, waar komt een ongenode gast makkelijk binnen? Wat wilt u weten voordat u een bezoeker binnenlaat? En hoeveel informatie wilt u hebben als er verdachte activiteiten plaatsvinden? Kortom een totaal op maat gemaakt beveiligingsconcept dat geheel aan al uw wensen moet voldoen.
Op basis van uw wensen en de manier waarop u het pand gebruikt, komt Buur Beveiliging tot een individueel advies.

Inbraak, Brand, Koolmonoxide

U bepaalt zelf hoeveel u wilt weten. Buur Beveiliging zorgt niet alleen voor inbraakalarmering, maar bijvoorbeeld ook voor brand- en CO2-detectie. Als er iets gebeurt, krijgt u een melding naar uw telefoon. Onze systemen werken zowel op het lichtnet, batterijen en accu’s, onze systemen zijn zo ingericht dat ze onder alle omstandigheden moeten functioneren en u dan ook kunnen informeren.

Wilt u meer weten over onze camerasystemen? Klik hier.

Adres

De Droogmakerij 37a
1851 LX Heiloo
Route bekijken

Contact

Tel: 06-53 638 691
Fax: 084-7450679
E-mail: info@buur.nl

©2024 - Buur beveiliging | Buur Beveiliging is sponsor van: