BEVEILIGINGSCAMERA’S

Met de juiste beveiligingscamera’s hebt u ogen op plekken waar u niet bent. Van een eenvoudige lens in uw intercomsysteem tot high-tech infrarood volgcamera’s. Dat geeft een veilig gevoel. Buur Beveiliging levert alle soorten en maten camera systemen, u vraagt en wij filmen.

CAMERA’S ZONDER ALARMERING

Geregeld installeren wij camera’s als onderdeel van een alarmeringssysteem, soms ook los. Bijvoorbeeld als uw portier bezoekers in beeld wil hebben voordat hij ze binnenlaat. Of als u verborgen camera’s nodig hebt om te zien wat er in uw winkel gebeurt. Helaas zijn het niet alleen klanten die ongevraagd geld of andere zaken meenemen…..
Ook benzinestations hebben doorgaans camera’s, waarmee o.a. mensen die tanken zonder te betalen worden vastgelegd. Buur Beveiliging adviseert en installeert, zodat de camera meebeweegt, inzoomt en het kenteken herkenbaar in beeld gebracht kan worden.

CAMERA’S MET ALARMERING

Natuurlijk zijn videocamera’s ook vaak onderdeel van een compleet bewakings- en alarmsysteem. Wij kunnen uw systeem zo afstellen dat u een melding krijgt in uw mailbox, op uw telefoon of iPad, als er meer dan 20 seconden beweging is bij een van de ramen of deuren.

Meekijken

Het wordt steeds makkelijker om in te schatten of er echt iets aan de hand is. Met een IP-camera met wifi kunt zelfs helemaal draadloos op afstand meekijken wat er op dat moment in het gebouw of op het terrein gebeurt. Zo kunt u zelf observeren en ingrijpen als dat nodig is.

Adres

De Droogmakerij 37a
1851 LX Heiloo
Route bekijken

Contact

Tel: 06-53 638 691
Fax: 084-7450679
E-mail: info@buur.nl

©2024 - Buur beveiliging | Buur Beveiliging is sponsor van: